Lite Reklam

Jag har funderat en del över reklam. På den här bloggen får jag och du alltid lite reklam i synfältet. Det är inte svårare än att serverägaren får lite inkomst på trafiken. För mig kostar det inget att ha den här bloggen.

Blogg.se är ett helt ok ställe att skriva på tycker jag. Nu har jag mest flyttat mitt skrivande till en annan blogg på en annan server. Skälet var främst att det inte fanns någon rättstavning på den här servern. Jag stavar ju som en kråka.

Nu sjunger jag som en kråka också. Det var vad min lärarinna lärde mig i skolan. Hon markerade sitt ogillande med sin makt att sätta betyg också. Nu hade kärringen fel. Lika fel som folkpartiet har i sitt kontrollsamhälle med militärisk skola utan resurser men med utökad rätt för maktkärringer att sätta betyg.
Nu uppskattar inte skolans personal det kapten Björklund gör men det göder en och annan inkompetent lärares maktutövning. För det finns stolpskott till lärare som i alla yrken.
Undrar just om jag råkade ut för fler av dessa nedvärderande lärare än vad som är normalt....

Ok jag var nog ingen snäll och tyst liten pojke i skolan som svalde vad skit som helst. För var det vetenskap de lärde ut i skolan. Var det kärlek skolan gav för att utveckla mina och andras kulturella förmågor....jodå den var nog relativt bra i skolan...

Men stavning och musik dessa två områden fick mycket stryk under min skoltid och inte var det p.g.a. mig.
Så nu må kärringarna vända sig i sin grav om de vill..för där har de väl hamnat...Så var det med den makten..som att pissa på sig varmt en stund..men sedan börjar det lukta illa.

Jag försöker komma fram till vad som kommer att ske på den här bloggen i framtiden. Det vet inte ens jag men jag tänker att den skall reta kärringarna. Så en hel del musik och massor av felstavningar kommer att finnas här..

Jag gillar av någon anledning ord som yttrandefrihet, frihet och fri. Kanske är det för att jag vet vad de betyder och hur viktiga ord det är. Men frihet är inget vi får. Frihet är något vi tar!

En av mina många musikvänner är Jesper Odelberg. Ni som redan vet vem han är, hur man nu kan veta vem någon är, kan ju låta bli att klicka på hans namn. Ni andra tycker jag skall göra en bekantskap med Jesper....
Jag har funderat ganska mycket på varför jag gillar Jesper och svaret är nog att han är en människa som kommer under ytan..om du själv har förmågan att se genom ytan såklart...eller du kanske är som musikkärringen jag hade i skolan.

På min blogg -ettan- skriver jag mest om FRA för tillfället. Det kanske inte är så konstigt att just FRA engagerar mig. Men det finns några små saker på -ettan - som du kan titta på. Där finns en musiktopplista. Musik för frihet och du har även friheten att delta i Bvu Bloggvärldens väljarundersökning...ja och så skriver jag ju massa ord där..med lite färre felstavningar än här..... Jo du som läste - on all sides - tidigar kommer säkert ihåg de porrsurfande Kristdemokraterna och min irritation på Expressen. Det finns en lite kul fortsättning som jag kallade Ok då Expressen ni är inte så hemska

Så en liten slutsats är att förlåtelse kanske inte är så fel för att få ny energi och gå vidare. Om jag förlåter musikkärringen i skolan...nej det gör jag inte..hennes nedvärderande handlingar mot musikintresserade barn är oförlåtlig...men hon är väl bara några kolatomer just nu....skall gå ner och käka nu.

Jo just det religion...jag får väl tacka den idioten jag hade som lärare i religionskunskap. I flera terminer satt han och läste högt ur nya testamentet..jag och övriga fick sitta i flera terminer och skriva ner vad han sa...sedan delade han ut Björklundska betyg för flit och ordning......Tack magistern för du fick mig att inse att sagan om Gud var just en saga...det ar nog då jag bestämde mig för att stava fel resten av livet....förbannade skitstövel till översittare..

Skulle nu det vara så oturligt att jag missat något och jag kommer till himmel eller helvete...så sänd mig då vart du vill lille per bara jag slipper träffa på dessa pedagogiska missfoster igen....tänk att hamna i himelen och få höra musikkärringen spela harpa i evighet..........burrr...nästan lika skrämmande som Reinfeldts FRA-Sverige...

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Jesper Odelberg lex orwell , , fra yttrandefrihet

Adam Tensta

Jag försökte skriva lite på - ettan- om allsång på skansen. Men det verkade inte som om aftonbladet gillade det inlägget. Jag skrev väl något om lyssnande och FRA igen kan jag tänka;)

Skulle i alla fall skriva en rad om Adam Tensta som var skön på Soliden och att du hittar mer på myspace.
Just musik verkar annars var något som kan rubba politiker, varför är t.ex.annars Kina så oroliga för en kvinna som Björk? Hon hittar du också på myspace.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om:adam tensta allsång  Reinfeldt lex orwell , , fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

FRA-moderaterna skapar utrikespolitiska konflikter


Nu har inte Reinfeldt & Bildt bara lyckats skapa en regeringskris i Sverigege genom att köra över sina samarbetspartier och en stor del av Svenska folket. Nu har Herrrarna lyckats skapa utrikespolitiska problem genom sin karastrofala hantering av svensk lagstiftning. När en regering stiftar lagar åt riksdagen. Eller kanske mer rätt försöker tvinga riksdagsledamöter att rösta mot både bättre vetande och kunskap vad händer då. Självklart spricker en sådan regering. Den sprack underifrån. En regering utan folket är ingen regering, kanske i vissa diktaturer i Afrika...

När Bildt & Reinfeldt nu lyckats reta upp även Ryssland så kanske de inte utsätter Sverige för hot om invation. Jag tillhör de människor i det här landet som anser att vi skall vårda våra relationer till landets granner. Ryssland är ett land med ett folk vi skall respektera i likhet med andra länder och folk.
Bildt & Reinfeldt tror mer på att vård relationerna till Bush och den kristna högern...kanske var det därför Bildt ljög och sa att ubåtarna var från Ryssland när de kom från Nato........Undrar just om det var på det här mötet centern blev indraget?

Konsekvenerna är att Bildt och Reinfeldt på kort tid främst lyckats skada Sverig som industrination. Socialdemokraterna har gjort många satsningar för att höja it-kunskapen bland svenska folket. Landets it-industri ligger relativt långt fram. Det var före FRA-lagen och framförallt före Bildt och Reinfeldt. Jag undrar hur många miljarder Sverige förlorar på att it-industrin flyr. Nu lär även Ryssland lägga om sin trafik. Eftersom 80% av Rysslands trafik passerar Sverige så är det förståligt att Bush ville komma över våra nät.

Men att vi skulle få en borgerlig regering som var villig att sälja ut dina och mina privata telefonsamtal och vår post det hade jag aldrig kunnat föreställa mig 2006. Det hade nog väldigt få svenskar en kunnat drömma om. Det kunde nog inte ens Ryssland fantisera om...Nu är verkligheten här och den börjar bli rätt mardrömslik.

Hur mycket galenskaper och skada hinner Herrarna inte göra till 2010?
Jovisst Reinfeldt vill bli President i EU. Så vi svenskar får inte ens rösta om vi vill acceptera Lissabonfördraget eller ej. Vill du ha Reinfeldt till President? - Inte jag! Jag vill att vi skall vara fria människor i ett fritt land.

Diktatur är ett ord som börjar smyga sig in i medvetandet....

Nu börjar pressen skriva . Expr 1...det kommer nog mera..

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Reinfeldt Ryssland Bildt olja folkmord Klimat Usa gore terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, skansen allsång sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

En näve näring

En näve näring är en av de vackraste sånger Stefan Sundström skrivit. Tvärr tog han bort den på myspace men youtube får väl duga. Klicka på bilden och njut. Stefan Sundström har annars en rätt bra sida till.

videoSopvisa är rätt skön den med..

.
Stefan Sundström - Sopvisa för Jan Banan


En liten intressant sak såg jag och det var att - on all sides- snart passerar 100.000 besök. Så visst läser många och lyssnar många. Nu har även vår regering infört en lag att alla skall lyssnas på och alla skall läsas så ingen hamnar utanför. Snygg koppling till Fra-lagen eller hur ...;)
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om:  myspace svensk musik stefan sundström fra fra-lagen

Sveriges musiklista för friheten

Musiker mot FRA

Listettan denna vecka. Nytt Land klicka på bilden!


Biografi: Martin Bentancourt är mannen bakom klassikern "bländaren" som bl.a dansgruppen BouncE använt.
Sen dess har Martin samarbetat med alla från Ayesha & Petter till Mikael Wiehe & Ale Möller.
2006 kom efterlängtade debutalbumet "ghettofavoriter" med hits som "Första generationens Svenne" samt "Kär igen".
Främst under 2007 har Sverige fått ta del av Martins energifyllda shower, som man lämnar insiktsfull & med svettdrypande kläder. Bl.a Mälmö Festival, Godmorgon Tv4, P3/Metropol i Kungsan eller vad sägs om Earth Aid på Svt, dit Martin gick för att prata om brevet han fick av självaste Al Gore som tack för cdn Martin skickade till honom med låten "EL Mundo". Juli 2008 kom låten NYTT LAND ut, lyssna ovan!

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: musiker mot fra myspace svensk musik Martin Bentancourt  terrorist lex orwell lex reinfeldt , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartietfeministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Aftonbladet har en intressant debattartikel

FRA-lagen och förringandet av irländarnas nej till Lissabonfördraget är två nyliga, illavarslande tecken på att grundläggande värden nu är hotade, hävdar Sverker Gustavsson, professor i statskunskap.

I vår globala värld utan tydliga ideologiska fiender blir tidigare omhuldade värden som frihet och demokrati snarare konkurrenshinder.

Det kanske är på sin plats att säga att jag är en Fri människa och att att det är du också. Jag har en gamal bild från Grön Ungdom som säger allt.För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Eller är det så här du vill ha det.??????????
[reinfeldt-avlyssnar-liten.jpg][180px-Gag-tapegag-lorelei-15610.jpg]

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: lissabonfördraget eu diktatur  almedalen  terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Almedalen handlar om FRA

Tvärtemot vad regeringspartierna hade hoppats följer FRA-frågan med till Almedalen. Centerns ungdomsförbund kräver nu att en medlemskommission granskar hur partiets hanterade beslutet om signalspaningslagen.

Björklund, han skolministern från (fp), har upptäckt att företagen inte gillar att bli avlyssnade och försöker nu att muta dem med lägre skatt om de stannar kvar. Vem bryr sig längre om vad han Björklund säger. Kommer ni ihåg detta:

Så här kunde det låta med Björklund som befäl på kaserngården:

"Gå ut i skogen och runka upp stridskuken ordentligt," uppger en värnpliktig för DN att Björklund ska ha sagt.

- Hans vanligaste ord var "ludermässig". Man såg ludermässig ut, var ludermässig om man rörde sig långsamt eller inte hade vikt upp kragen rätt, säger en annan.

Björklund har erkänt, och ångrat.

Jag tänkte jag skulle ge er lite historiskt perspektiv då och då. Och varför inte lite musik med Bernt Staf, kanske något även för cuf att lyssna på.
 

videoDN har en rätt intressant artikel om SD - NSF. Sverigedemokraterna vill inte kalla sig ett främlingsfientligt parti. Ändå innehåller en artikel skriven av en av deras representanter direkta plagiat från nationalsocialistisk fronts hemsida.
Dagen skriver om monarkin som tema i Almedalen.

Det blir nog FRA, FRA, FRA Miljö och den ekonomiska krisen alliansen hamnat i. Kanske lite om det totala misslyckandet med skolan, det hysteriska kontrollerandet och raserandet av trygghetssystemen...vi får se, stirden om almarna fortsätter. Agendan var det visst, men det är nog samma sak sa Nalle Puh

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: almedalen reinfeldt reinfeldt terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se