Fri från Naturen

Spansk skogssnigel.. och  alger och översvämmningar allt pågår på moder Jord.

Vad händer - -- vill du veta----

I de mörka kolmårdsskogarna finns det ett vist Troll. Trollet börjar bli lite medfaret av naturens krafter, men är fortfarande en av de få fria och kloka som finns kvar i dessa nerhuggna skogar. Har man Trollet som vän behöver man inga fiender.

Ibland ger sig Trollet in i storstadens brus och väl återkommen till skogen brukar Trollet formulera en visdom och en fråga? Det har blivit några besök i staden under de snart femtio år jag pratat med Trollet. Här kommer en favorit i repris. Svara på frågan annars blir Trollet inte snällt...

Visdomen om handelsman och frisören.
Reklamen säger: "köp vårt bröd bakat utan kemikalier". Trollet säger det går inte!!

Visdomens fråga från Trollet till er?
Vad är 1 mol?

Kommentarer
Postat av: Trollet

Om nu Herr Wadström skall lägga ord i min mun ska han åtminstone berätta historien korrekt. Vad gäller nämnda reklamslogan var den" Vi bakar bröd utan kemikalier och tillsatser" vilket man kan begrunda en stund om man vill. Personligen anser jag att det är grovt bedrägeri.
Att man i detta perspektiv vill hänga handelsman kan väl kanske vara begripligt, men varför frisörn ? Jo p.g.a. att han är som handelsman, han bara pratar en massa skit utan att veta vad han snackar om. Detsamma kan man ju tycka om repesentanter för exempelvis (MP) som inte har klart för sig begreppet mol ;)

2007-08-12 @ 04:07:42
Postat av: Björn Wadstrom

Är Trollen vakna 04:07 och har köpt dator också ser jag. Nu skall Trollet inte vara moloken utan berätta nu för barnen vad 1 mol är.

2007-08-12 @ 07:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se