Fritt om politik och moral

Ok visst börjat temat bli lite uttjatat. ...de är ju så många med blå affärer....Reinfeldt får bara hålla på med sina moderata skandaler som verkar komma på löpande band...Fredrik på Youtube ...han ber om ursäkt ...

Moderatparet Carl och Charlotte Cedershiöld erkänner. De har anlitat svart städhjälp i tretton år - och gör det fortfarande. I 13 år har moderaterna Carl och Charlotte Cederskiöld haft svart städhjälp. Nu bemöter paret uppgifterna om skattefusk i ett skriftligt uttalande.
Nu hävdar oppositionen att avdraget för hushållsnära tjänster förlorat sin trovärdighet.

Det var stor sensation i Sundbyberg då den borgerliga alliansen vann valet efter 87 år av socialdemokratiskt styre. Den borgerliga alliansen förlorade sedan makten efter att två moderata ledamöter i somras hoppat av och lierade sig med s.

- Självklart är det ett misslyckande när två personer hoppar av, och vi har lärt oss mycket av det som hänt. Men att s tar över makten ser vi som en odemokratisk handling, säger Carl Grufman.


- Jag hoppas också att folk ser att vi tar det här på allvar, säger Reinfeldt.

Tar ...vadå.... på allvar, att moderaterna hoppar av eller att väljarna hoppar av?

Reinfeldt utlovar skärpt kontroll av m-politiker jag hoppas att det inte bara innefattar om de utvalda är kriminella utan även om de ljuger...DN´s artikel visar tydligt på just lögnen...

Magnus Uggla som också är en flitig bloggare har en liten låt till


Kommentarer
Postat av: Bengt-Olof Gavne, Västerås

OCH DEN STÖRSTA LÖGNEN! ...kanske inte lögn ideologiskt men ju lögn med att inte klart deklarera, det fascistiska, nazistiska, att benämna kommuner för "stad". Sundbybergs, Stockholms kommun för Sundbybergs respektive Stockholms "stad".
-Alltså jag hävdar absolut inte att denna så kallade kommunreformen, att
alla våra
kommuner skall värderas lika, är det bästa för all framtid. Till på köpet ser jag ju flera skäl för att reformen kanske borde reformeras, något. Men att en sådan eventuell reformering skall köras demokratiskt och rättsstats tänkt. Att vi svenska folk diskuterar saken och röstar. -Skall en ändring inte köras med våld och terror, som inte minst moderater pysslar med i några kommuner.

2007-11-06 @ 00:40:07
Postat av: Vresiga Gubben

Paret Cederskiöld borde åtalas. Ett enkelt mål för åklagaren. Dom har ju erkänt.

2007-11-06 @ 01:34:42
URL: http://vresiga-gubben.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se