Fri att dra slutsats

Mellan oktober förra året och oktober i år undersökte webbövervakningsföretaget Pingdom de svenska riksdagspartiernas hemsidor. Resultatet visar att miljöpartiet har störst tillgänglighet och moderaterna sämst.

Och vad säger då detta...ingenting men jag tyckte det var en rolig nyhet....inte skall du dra slutsatsen av detta att miljöpartiet är mer tillgängligt än moderaterna......för så är det ju inte, folkrörelsen moderaterna..jobbar helt ideelt även mellan valen...ja inte vat jag vad det här inlägget handlar om gör du?

Näää nu skall vi inte hacka mer...... På forumet Flashback har en grupp hackare gjort ett uttalande om att de gjort ett angrepp mot webbforumet Ayyildiz.org.

Flashback är platsen du inte skall besöka där står det sådant du inte får läsa :-) 
Men gör ett besök och läs lite andra vinklingar typ..... 

"Den svenskägda tidningen Metro i New York har vägrat att publicera två betalda annonser som kritiserar den amerikanska presidenten George W. Bush.
Annonsen som Metro i New York vägrar publicera bär rubriken: "Vem är det verkliga kärnvapenhotet" och visar en bild på Bushs ansikte i ett atombombsmoln. Det är organisationen "The world can't wait" som står bakom annonsen." 

Bandidos JO-anmäler polisen
En medlem i motorcykelklubben Bandidos i Helsingborg har anmält polisen till Justitieombudsmannen, JO. Han anser att motorcykelklubben återkommande trakasserats av polisen.

Vid ett tillfälle cirklade en piketpatrull runt klubbhuset flera gånger. Bandidosmedlemmen kände sig provocerad och gjorde en obscen gest mot piketbussen. En polisman rusade då ut och ryckte i klubbhusets dörr, och anmälaren anser att polismannen därmed gjorde sig skyldig till tjänstefel genom att försöka ta sig in i lokalen utan beslut om husrannsakan.

Den andra anmälan gäller en händelse den 11 juli i år då poliserna gjorde en husrannsakan i klubbhuset efter misstankar om narkotikabrott utan att hitta något åtalbart. Bandidosmedlemmen anser att husrannsakan måste föregås av starka misstankar om brott och att några sådana inte förelegat. Vidare skriver han till JO att det känns som om all rättsäkerhet upphört, och att de flesta av Bandidosmedlemmarna har både arbete och familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se