Fri evakuering

Myndigheter i sydöstra Kina har evakuerat mer än en miljon människor i väntan på att den våldsamma orkan som redan skördat dödsoffer i Taiwan ska nå det kinesiska fastlandet under söndagen.

Lite långt bort för att du skall bry dig eller hur....skulle vara annorlunda om du såg att hela Stockholm fick evakueras. Kineserna jobbar hårt för att rädda liv

Jorden har slutat att räcka till. På lördagen inträffade "Overshoot Day" - den dag då människorna konsumerat upp sin årsranson. Tråkigt nog är det nästan tre månader kvar av året.

Lite svårt att fatta för dig eller hur....du lånar just nu av dina barn...och du har ingen möjlighet att betala åter....eller tror du att vi kan göra som i Kina...flytta på oss ............................... till en annan planet eller?

WWF 

Världsnaturfonden WWF i korthet

WWF, World Wide Fund for Nature, är en helt oberoende och partipolitiskt obunden naturvårdsorganisation som bildades 1961.
Syftet med verksamheten är att bedriva naturvårdsarbete där akuta eller långsiktiga åtgärder är nödvändiga för att bevara utrotningshotade växt- och djurarter eller hela naturtyper.

WWF bedriver ett mycket aktivt naturvårdsarbete
i fält men också bakom skrivbord, i laboratorier,
i maktens korridorer och vid de internationella förhandlingsborden. WWF arbetar idag i närmare 100 länder. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten. Med sina närmare fem miljoner supportrar runt om i världen är WWF världens största ideella naturvårds-organisation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se