Fritt Joakim Thåström

Ebba Grön och staten och kapitalet är det nog ingen som missat. TXTR är en bok jag kommer att läsa. SVD skriver.  "Scenkarisma hade däremot Thåström, ett alldeles eget gitarrtugg och en röst som lodade något; man behövde inte komma från en Stockholmsförort för att kunna ana sina egna drag där, i ett stadslandskap som hyste både krafter som ville få en att sluta tänka och en friktion man måste in i. Och texterna mognade. Framförallt frilades undan för undan en sorts sårbarhet; det är den som gett Thåströms artistskap nerv och det är den jag letar efter, och ställvis finner, i boken."

Stina Dabrowski intervjuar och det kan väl vara kul att höra Joakin. Men Imperiet - Guld och döda skogar får vara en lite lugnare låt från den tiden. 800 grader, det är väl så här de flesta sett Joakim.

Imperiet & Hoola Bandoola Band - Fred får väl knyta ihop rötterna lite. Ja och så är det den där lite senare produktionen...Fan Fan Fan en liveversion...och hela Thåström är just liv. Det skall bli spännande att läsa boken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se