Fritt om hundar



Människan är ett djur som ibland verkar ha tappat kontakten med verkligheten. I södra Sverige håller människor på och försöker slå ihäl varandra för att bevisa vem som är klokast

Rasister, nazister, patrioter och nationalister eller vad de för dagen nu kallar sig beteer sig som om de befann sig på en lägre utvecklingsnivå än hundar. 

Är det inte dax att dessa grupper får börja betala för den förstörelse de ställer till med. Klotter på väggar kostar miljoner, polisbevakning kostar miljoner, sjukvård kostar miljoner. Det är modernt att tala om terrorister i andra sammanhang. Oftast är väl terrorister grupper som hotar USA´s intressen. Men är det inte så att dessa grupper hotar Sveriges och alla svenskars intressen. Vi har yttrandefrihet, mötesfrihet, föreningsfrihet och andra friheter för att människor skall kunna föra ett samtal med varandra. 99.99% av alla svenskar börjar bli riktigt trötta på dessa våldsverkare. Demokratin förutsätter att alla har möjlighet att vara med. Men vad gör vi när en del människor nedvärderar, hotar och hatar och slår ihjäl varandra?

Inte vet jag vad det är för skador de drabbats av. Inte kan det var näringsbrist som rasister, nazister, patrioter och nationalister eller vad de för dagen kallar sig, drabbats av. De har väl både fått gratis skolmat och numer socialbidrag och sjukvård på vår bekostnad. Det är när man ser eller läser hur de beteer sig som i varje fall jag börjar fundera på vart mina skattepengar tar vägen. Har de inget jobb eftersom de kan resa runt och bråka?

Några som däremot lider av näringsbrist är vildhundar. Det finns en organisation som heter dogchance och du kommer dit om du klickar på bilden ovan.

Dra in bidragen till våldsverkarna och låt dem börja ta ansvar för vad de ställer till med. De miljoner vi då spar kan vi sända till dogchance så gör de bättre nytta. Dessutom tror jag hundarna dessutom uppskattar att de får en möjlighet till mat och sjukvård. 


  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se