Fritt om kategoriserat boende

En undersökning som Sveriges Radios program Kaliber har gjort visar att i var sjunde kommun har miljökontoren noterat att det finns bostäder för gästarbetare som de inte anser vara godtagbara.
- Vi har fått ett kategoriserat boende här med den utländska arbetskraften. Vi har vridit klockan tillbaka hundra år i tiden, säger Hans Nilsson, miljöinspektör i Höganäs i Skåne, till Kaliber.
Det var sedan en utländsk arbetare dog i en husvagn i Höganäs i vintras, som miljö- och hälsoskyddsförvaltningen där började undersöka boendena.

Jag lir lite irriterad över hur frågan behandlas i media. Är det kategoriboende som är problemet?
Äldre bor på ålderdomshem osv....

De mest segregerade områdena i Sverige är typ Östermalm, Danderyd Djursholm...där bor bara (nästan) vita rika Svenskar....

Är inte problemet fattigdom..dvs. ekonomiska och sociala förutsättningar....

Det sker nu i Sverige en kraftig omfördelning av resurser från fattig till rik...Villor byggs i segregerade väl avskilda områden för den vita befolkning som gynnas av nuvarande politik.....

Har du själv gått på myten om skattesänkning? Momsen du betalar är statens viktigaste skatt och du betallar samma skatt oavsett inkomst.....Kommunalskatten som är nästa stora skatt sänks inte...du är blåst käre svensk.....Visst är det bra att Miljökontoren slår larm...men snacka om isberg. Det nya arbetarpartiets politik börjar ge resultat...men kanske inte som du hade tänkt dig..eller...

Den andra mycket viktiga och allvarliga processen som centerpartiet-kristdemokraterna-folkpartiet-moderaterna är ansvariga för är den accelererande avfolkningen av landbyggd och regioner i Sverige.
Expressen tar upp frågan om befolkningsomflyttning inom Sverige..den kommer jag att återkomma till i senare inlägg.....Hur var det nu alla skall med...vartdå?

Till Stureplan och Bryssel...börjar bli dax för nyval i Sverige, bluffen börjar avslöjas...

Kommentarer
Postat av: Mattias Jansson

Fast det där med "Alla ska med" var ju faktiskt (s) valslogan, så den är det väl litet ohederligt att skylla på borgarna?

2007-10-14 @ 15:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se