Fri från gamla tider

var det ju Eu och EU-kommisionären Franco Frattini som vill förbjuda ord. Kyrkan hänger på och vill stoppa bilder..... Lyssna på Per Myrberg eller läs Dagen eller DN om yttersta dagen.

Försök också fatta kära förbudsivrare att 20 miljoner människor försökte boka biljetter till Led Zeppelins återförening som äger rum i november. Där är det inte sjunkna övergivna hus som måste rivas. Jag vet var församlingen tagit vägen... eller kanske var det Janis som hittade vår nya Gud

Kära Eupampar och kyrkan, försök göra något skapande där uppe i skyn istället. Eller hjälp det lilla öriket Tuvalu i Stilla havet som vädjar till omvärlden att göra mer för att hejda växthuseffekten, innan landet sjunker under vågorna. 

Så låt oss förena oss i en bön. Gode Gud rädda oss från Kommisionärer och fräls oss från EU .

Jo du Gud varför dog grabbarna som jag skrev om som de modigast soldater jag hört talas om.
Vet du vad Gud, jag TROR,  jag vet varför. Det var nog djävulen som har svårt för yttrandefriheten som orsakde grabbarnas död.............ja djävlar finns det gott om det vet vår kära Moder Jord. ....
I kväll väntas president Bush säga att han godtar general Petraeus rekommendationer om Irak- kriget, med ett tillbakadragande av förstärkningarna på runt 30000 man fram till juli nästa år.Men det beskedet eldar bara på motståndare som menar att Petraeus handlat på Bushs inrådan och att detta bara innebär det som kallas "stay the course". Vi får hoppas att grabbarna åker hem och brukar jorden istället....


Avslutar med en av Gröna Lunds gudomliga stunder .

.... ... ...... ......

Kommentarer
Postat av: Mathias

Jag följde inte hälften av din länkorgie. Men, för att anknyta till de två första: Jag är liksom du totalt och fullkomligt överens om att Mussolini-Frattinis förslag är totalsjukt.
Men det SvKyrkan föreslår är ju inte alls samma sak. De uttalar sig inte om vad folk ska hindras göra via sina egna uppkopplingar utan vad som inte bör göras inom deras väggar. EFtersom organisationen fördömer porr (som konsumeras via tittande) så anser jag att det hör till samvetsfriheten att de förhindrar att det sker i deras regi (dvs deras intranät). Fel blir det först om de påtvingar någon något utanför deras domäner.

2007-09-14 @ 00:15:09
Postat av: Viking

Olyckshändelse eller undanröjda? Vi kommer aldrig att få veta sanningen om detta förens hela affären med Iraq kommer ut om några decennium. We where wrong o so very wrong!
viking

2007-09-14 @ 01:10:22
Postat av: Jack H

Snygg design!

2007-09-14 @ 01:40:02
URL: http://www.text.nu
Postat av: Göran

Bloggar suger, kolla in Fredrik Strages jutjube filmer.. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2964&a=685865

2007-09-14 @ 06:20:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se