Fritt från Vilks i yttrandefrihetsdebatten

Ja det var en befriande artikel i SvD. Konsten att få en marknad, det är bara det som hans förbannade rondellhund handlat om hela tiden. Ska alla fortsätta att vara Vilks marionetter, medan han filar vidare på sitt korstågs strategier med huvudregeln. "Nätverket måste prioriteras framför att producera konst."

Det är samma strategi som nazister alltid använt. Skapa bråk för att få mediauppmärksamhet.

Jo ni alla debattörer som gått på att det handlar om yttrandefrihet med rondellhunden. Jag är mest förbannad för att Vilks stulit begreppet rondellhund. Rondellhund var en ganska oskyldig konstnärlig utsmyckning där många små konstnärer filade på små konstverk av hundar. På natten smög sedan konstnärerna ut och smyckade sveriges alla rondeller.

Nasisterna har försökt sno vår flagga...det gick inget vidare..men Sverigedemokraterna får mediauppmärksamhet när de hänger på de rasistiska tankarna.......

Annars är Bert mest känd för mediakupper...så nu slår bokförläggaren Bert till ;-)

Kommentarer
Postat av: VO

Ja, fram för Sverige som ett mångkulturellt helvete, eller vad försöker du säga?

2007-09-23 @ 11:25:37
URL: http://migrapolis.blogspot.com
Postat av: Gershon ben David

Vi kan inte tillåta att muslimska terrorister kränkar vår yttrandefrihet. Konstnären Vilks har rätt att yttra sig fritt. Om muslimerna ogillar vår yttrandefrihet och demokrtiska pinciper, borde de packa sina ägodelar och sticka från Sverige. Utan de fanatiker Sverige blir bara ett bättre land.

2007-09-23 @ 13:17:41
Postat av: DirkG

"Överskrida lagar regler och konventioner" skriver Erica Treijs d.v.s sharia-lagar. De har det innehåll hon beskriver! E. Treijs har alltså bekännt att hon väljer Sharia framför västerländsk yttrandefrihet. Det är det enda artikeln säger.

2007-09-23 @ 14:42:19
Postat av: Fröken Sverige

Ja, om Erica Treijs vill leva under sharia, så ska hon nog välja ett annat land att bo i.Det finns ett 60-tal muslimska länder att välja på.
För debatten nu har visat att även om vi i Sverige är tålmodiga och dumsnälla i mångt och mycket - så är gränsen snart nådd.
Fler och fler ser att islam och västvärlden inte går att förena. Och då väljer vi inte att leva under islam i vårt eget land.
Demokrati, frihet och yttrandefrihet är inget vi tänker lämna ifrån oss utan strid.
/FS

2007-09-23 @ 16:46:34
URL: http://imittsverige.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se