Fritt Sverige utan Thomas Bodström

Några tonåriga nazister i en mellansvensk stad hade slagit sönder fönsterrutor för att framföra någon sorts politiskt budskap. De var nära att dömas till många års fängelse som terrorister men värjde sig indignerat, och med framgång, med att de ju var hederliga nazister som avskydde muslimer och följaktligen var antiterrorister. Frågan är hur gossarna hade dömts om de faktiskt varit muslimer.
Vår lagstiftning håller alltså på att infekteras av politisk subjektivitet. Rättegångar som ska pröva det "terroristiska uppsåtet" blir ohjälpligen politiska rättegångar. En advokat som Thomas Bodström borde tillhöra de första, inte de sista, att inse det.

Jan Guillou beskriver också i artikeln i expressen ett utvisningsärende.
I november 2006 beslöt migrationsminister Tobias Billström att utvisa palestiniern Hassan Asad till Jordanien. Till grund för beslutet låg hemliga bevis för terrorism, som varken Hassan Asad eller hans advokat, för övrigt belagd med rättslig munkavel, fått ta del av.

Det är bra att Guillou tar debatten med socialdemokratin och i synnerhet Bodström. Vi är nog ganska många både medborgare, socialarbetare och advokater som genom åren funderat mycket över vad den socialdemokratiska regeringen via migrationsverket har hållit på med.

Dagens frihetsblomma till Jan Frihet

När jag nu ändå skriver om den tidigare katastrofala socialdemokratin. Kära socialdemokrater har ni ingen annan än Nuder att skicka fram i debatten. Han är ju så förbannat tråkig så ingen orkar lyssna... Var är Mona?

Lite Nyköpingsläsning: Miljöorganisationen Greenpeace överklagar Strålskyddsinstitutets tillstånd till att transportera kärnbränsle till Sellafield. Studsviks dotterbolag AB Svafo har fått klartecken att skeppa använt kärnbränsle från Studsviks anläggning utanför Nyköping till brittiska Sellafield.

Är det inte rimligt att Sverige tar hand om sitt eget använda kärnbränsle? Uppberarbetningsanläggningen Sellafield läcker väl redan som ett såll....Andreas Carlgren har uttalat att upparbetning är enda lösningen...strålande centern........Andreas han vet vad han gör eller.....

Avslutar med Neutronen inte alls så neutral... Enligt de nya rönen är både kärnan och skalet negativt laddat i den "neutrala" kärnpartikeln. Däremellan döljer sig ett positivt skikt som gör partikeln elektriskt neutral. Forskarna drog sina slutsatser efter att ha analyserat data från tre separata partikelacceleratorer, två i USA och en i Tyskland.

Kommentarer
Postat av: ljuset

Är detta inte brott se med dina ögon

www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

watch

Se på bebisen hur dem gjort hål i hennes lilla mage

Median vill inte visa detta för er

Jag skriker hjälp hjälp alla människor i världen

Skrik du också om hjälp

Jag kan inte göra något mer än att skrika om hjälp

Jag gråter och skriker Hjälp

2007-12-16 @ 17:45:44
URL: http://www.Allah.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se