Fritt tugg

Folkpartiet tänker sjunga till sig de besvikna med we shall overcome. Det skall bli spännande och se om det blir några strömhopp från moderaterna.

Jag vet inte varför de borgerliga partiernas årsmöten känns som tuggummi..
Hur blandar man egentligen ett tuggummi?

Standardreceptet för ett vanligt tuggummi är 20% gummibas, 60% socker i pulverform, 18% glukossirap, 1% smakämnen, 1% övrigt. Allt utom gummibasen är vattenlösligt. Gummibasen är alltså den patentbelagda hemligheten bakom olika tuggummi.Gummibasen består av olika syntetiska polymerer och måste ha olika egenskaper hos vanligt tuggummi och bubbelgum. Gummibaser görs av några få högt specialiserade industrier som håller hårt om sin hemlighet.

Jag var i Katrineholm igår och träffade lite glada gröna. Så varför inte fortsätta å temat hemliga produkter ur lokaltidningen om coca-cola. Jag kommer ihåg för många år sedan när vi plockade bort alla coca colaprodukter ur sortimentet på restaurangen... Men då var det nog inte hälsoaspekten i drycken som var aktuell utan hur företaget behandlade facket och de anställda i latinamerika....

Peter Eriksson skriver på mps hemsida: "På många håll i landet pågår en viktig dialog mellan den gröna rörelsen och arbetarrörelsen om hur ett hållbart samhälle ska byggas. Det är det mest spännande projektet i svensk politik just nu, säger Peter Eriksson inför seminariet."  Det låter vackert, bara socialdemokraterna slutar leka krokodil och förstår meningen med att en människa har två öron och bara en käft. 

Ja väljarstödet verkar öka för socialdemokraterna vartefter den borgerliga jobbpolitiken går i sank och räntan stiger och vården raseras

USA är på väg hem så jag föreslår att grabbarna inte tar flyget från Irak utan detta snabba sätt....The GreenWay

Avslutar dagen inlägg där det började med allsång och en liten hälsning till Kajsa i Nyköping från vännen Thomas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se