Vem vill vara en del i Reinfeldts innanförskap?

Det nya höll inte så nu är Reinfeldt desperat. Han ser nog att hans partiledarskap inte är så givet hos moderateran längre. Valsegern 2006 byggde på en ny jobbpolitik, en sammanhållen ekonomisk politik och ett attraktivt regeringsalternativ med allianspartierna. Det kommer de inte tacka oss för 2010, tillägger han

Han lägger stor tonvikt vid att införliva klimatfrågan i den ekonomiska politiken. Det måste vara årets mest humoristiska uttalande från Reinfeldt. Men som vanligt säger jag... Välkommen till miljörörelsen Reinfeldt. Men varför gå över ån efter vatten?

Jag läste Stinas blogg. Rån skrev hon. Det är väl en bra sammanfattning.

Jag har klurat lite på vad som kan röra sig i hjärnan hos en privatiseringspolitiker. Att sätta sig som ansvarig för det gemensamma och offentliga systemet och samtidigt  vilja rasera rubbet hur går det ihop? Det är som en företagare som gör allt vad han kan för att lägga ner bolaget. Det måste framkalla en enorm känsla av utanförskap. Det är nog bättre med en ledning som tar ansvar för kvalite och utveckling i de offentliga verksamheterna. Varför skall vi se på när vi blir bestulna?
Alla dessa offentliga verksamheter som enligt en borgerlig person är så förhatliga. Hur kan de vara så intressanta att privatisera. Kanske är det ändå så att det offentliga systemet är oerhört skickligt på att utveckla och förvalta både kapital och verksamhet.
Ericsson är ett bra exempel på ett privat företag som lyckats utvecklas bara för att det har haft statliga Telia som samarbetspartner genom åren. Nu kör både Svanberg och Reinfelt allt till ruinens brant. Undrar vad det är för konstiga drivkrafter som gör människor så förblindade att tron tar över. Odell och Hägglund kan jag förstå de förlitar sig ju på han däruppe. Men Reinfeldt då, vad har gjort den lilla pojken till denna utanförskapande man?
Vad har sveska folket gjort som förtjänar detta elände. Snacka om att ha blivit blåsta. Visst glömmer människor fort men blåsningar och lögner förknippade med varumärket M (mardrömen) klarar inte ens ny nya m av att sudda bort. Det behövs nog en ny ledare både  i Ericsson och Moderaterna och det ganska snart. Kanske dax att Bildt tar över hos m fram till valet? Fast å andra sidan ökar möjligheten till snabbt nyval om Reinfeldt och Odell för fortsätta. Tack för ordet.

Glöm inte att rösta 11 dagar kvar idag.

Intressant

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se