Skogssnigeln och mördarsnigeln

En lite märklig rubrik för att handla om politiska partier? Det åsyftas alliansen och självklart (fp). Det var ju så när den bruna spanska snigeln kom att den gav sig på trädgården först (c). Ett evigt jagande från trädgårdsodlare att få bort den. Men skogssnigeln är ju enkönad och kan föröka sig med sig själv. Det var väl här som (kd) försvann ur politiken. Nästa steg för den bruna skogssnigeln var att ge sig på fler kulturer och då försvann (sd). Nu har den lilla bruna snigeln gått i allians med den svarta snigeln (m). Allians är kanske ett snällt ord för att para sig, för avkomman blir en brunsnigel med den svarta snigelns övervintringsegenskap. Den enda trösten för trädgårdsodlarna är att den bruna snigeln faktiskt äter upp sig själv. Det verkar vara något som den svarta snigeln också lärt sig. En rasande maktkamp pågår med utlandet som arena.
Naturens lagar tillåter inte teater mer än tillfälligt. Nu börjar det synas ordentligt vad alliansens tal om fuskande bidragstagare egentigen innebar. Mer mat till snigeln! Det börjar nog synas i olika undersökningar.


image38
Ja nu raskt till dummoskåps undersökning. Som visar att (fp) sakta men säkert äter upp (m).
Det finns en mycket bättre indikator på väljarströmmar och det är bloggvärldens egen undersökning. Du har väl röstat där? Den pågår alltid!
Hur såg nu resultatet ut i expressen.
image39

Som jag skrev så är inte den muterade formen av brun skogssnigel så väderberoende. Det talas så mycket om terrorister och mödarsnigeln måste nog ändå betraktas som en trädgårdsterrorist. Åtminstånde för de människor som försöker bygga ett land och ha en grönskande trädgård. Så det må snöa i USA eller storma i England. Snigeln är helt oberörd i sin egen lilla privara värld.
SvD  DN
Andra bloggar om: , , , , , , demoskop
Technorati om: , , , , , ,
Icerocket om: , , , , , , , ,
Intressant och mer från wadström

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se