Tortyrbuch blev blåst

George W Bush kan fortfarande leka ut sina terrorfantasier genom sitt veto. Det blir ganska tydligt vad skurkstaten håller på med. I sydamerika försökte sig Georg W Bush på att göra en inbrytning för att komma åt oljan. Men George W Bush kan känna sig blåst - han är genomskådad!
image37

Inget rättfärdigar Colombias övergrepp på vår suveränitet, sade Correa som fick applåder.

Uribe tvingades till slut backa och lova att aldrig mer ge sig in i ett grannland. Därmed lät sig de övriga nöja.

Toppmötet slutade som ett stort kramkalas mellan presidenterna. Och de diplomatiska förbindelserna mellan länderna återknyts Så den vanliga USA-metoden att underminera fria staters regeringar gick inte den här gången.

Undrar just när USA skall dra hem från övriga länder typ Irak, Somalia där Bushs makabra verklighetsbild skapar lidande.
Läs  

Amerikanska arméns manual förbjuder skendränkning, waterboarding, och sju andra förhörsmetoder och enligt lagförslaget skulle samma regler gälla för CIA.

- Det förslag som kongressen har skickat mig skulle inte förbjuda bara en särskild förhörsmetod, som en del har antytt. I stället skulle det avskaffa alla de alternativa metoder vi har utvecklat för att förhöra världens farligaste och mest våldsamma terrorister, säger Bush

Vad pål säger om per säger mer om pål än per - Bush får nog inse att han är ledare för det största terrorspridande landet. Alla s.k. kända "farliga och våldsamma terrorister" är ju utbildade av USA för att bedriva USA:s underminerande av fria stater. Men den tiden är nog över nu oavsett vad USA vill och gör. USA är på väg in i att bli en ekonomisk lilleputt på världsmarknaden. Den försumlighet Bush visat mot att utveckla USA:s ekonomi och miljö genom att bara leva ut sina terrorfantasier är det som kommer att stå i historieböckerna.


Avslutar med lite musik från sydamerika. Väljer en grupp från Bolivia.

videoIntressant av wadström  George W Bush, en sanslös dåre? skriver Jinge
Andra om , , , , , , , , , , , , , Technorati Tags: , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se