Fria barnen från Vetlanda - syndromet Reinfeldt

Nu hör vi det igen på radio lyssna Reinfeldt Vetlanda kommuns socialtjänst får nu än en gång svidande kritik av länsstyrelsen för sin hantering av barn, som far illa.  Tillsätt en Statlig haverikommission nu. En annan moderat Reinfeldt bloggar i Vetlanda om Louisfallets orsak? Kanske the Reinfeldt team kan vakna nu.

Du omorganiserar regeringen och Vetlanda omorganiserar förvaltningen. Stockholm sänker skatten, så nu blir det ännu mer omöjligt för socialarbetarna. Privatisera och göra religösa hägn för barnen löser inte barnens situation.
Kristna Rådet värnar om flyktingbarn och det är bra

Socialarbetarna är redan tysta i Sverige. Det behövs en lag som gör det till en skyldighet att anmäla missförhållanden i myndigheter och nämnders arbete.

Vid kommunstyrelsens sammanträde idag i Vetlanda, behandlas utgångspunkter för det fortsatta arbetet med att dela nuvarande socialnämnd i en individ- och familjeomsorgsnämnd samt en vård- och omsorgsnämnd och att dela nuvarande socialförvaltning i en individ- och familjeomsorgsförvaltning samt en vård- och omsorgsförvaltning.

Läs vad jag skrivit tidigare.

Det har gjorts en "opartisk" utredning läs den här.


Vi behöver en lagstiftning nu som heter LEX LOUISE..........


Sydsvenskan GP NA Expressen SVD  Aftonbladet

I ett kommande inlägg kommer jag att beskriva hur ekonomiska besparingar i Landstinget Sörmland gör att barn, unga och vuxna med neurohandikapp nekas sin lagliga rätt till diagnos och stöd, just pga omorganisation.
När diagnosen saknas nekas personen kommunalt stöd.
Så Janne nästa inslag föreslår jag att du gör i Nyköping. Ring mig jag deltar mer än gärna!

NästaFöregående

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se