Fritt rullande

Rolling Stones har jag skrivt en del om. För många i min generation var de rullande stenarna inte bara musik. Sex drugs and rock & roll är ett sätt att beskriva bluesbandet. För det är blues de spelar. Stones var med just i det stora generationsupprorert mot aktoriteter och förlegade strukturer i samhället. Även unga människor var just människor. Individer som hade en egen röst. Med tiden har det blivit lite lugnar med upproret rån Stones. Mick är adlad..vilket skämt eller visar det just på hur sjuk strukturen i samhället var. Pengar blir det i en marknadsekonomi för den som har något att sälja. De är värda varenda krona.... Rolling Stones senaste världsturné har satt nytt världsrekord. Ingen tidigare turné har dragit in lika mycket pengar som veteranrockarnas tvååriga "Bigger bang"-resa. Läs mina tidigare inlägg t.ex Stones muisk är frihet eller varför inte med fokus på Keith och friheten så kan du lyssna på någon låt....väntar med spänning på Stones nästa platta

Kommentarer
Postat av: E. Rolf Lynn

De borde även få royalty från 95% av alla nya gitarrband eftersom de gör allt för att se ut och i många fall även låta som Stones.
Den senaste plattan var ju det bästa de gjort på 30 år, ska som du säger bli oerhört spännande att se hur de följer upp den.

2007-10-05 @ 06:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Creeper Politik bloggar BlogRankers.com Topplista Favoritlistan.se Blogglista.se Bloggar.Topplista.se
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign!

BloggRegistret.se